Social Icons

CUM COMANDAM

Comanda, plata si livrarea produselor

COMANDA PRODUSELOR:
Pasul 1. Cum comandam?


Accesati pagina “Materiale” din meniul aflat in partea de sus a paginii, configurati produsul dorit, trimiteti combinatia preferata la  casazamfirei@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Pasul 2. Lansarea comenzii
Comanda se lanseaza printr-un email la adresa, casazamfirei@yahoo.com , specificand:
  • Lista de produse dorite continand detaliile aferente (culoare benzi, culoare punte1, culoare punte2 si cantitate produs;
  • Datele dvs (nume complet, adresa de livrare, numar de telefon si email). 
  micardi
Pasul 3. Finalizare comanda

Noi va vom verifica comanda, urmand sa primiti printr-un email confirmarea acesteia, precum si totalul de plata aferent comenzii dumneavoastra.
Daca sunteti de acord si comanda ramane lansata, confirmati acest lucru printr-un replay la mesajul primit si acceptul dvs.

Pasul 4. Detalii dupa lansarea comenzii ferme
Dupa ce v-am vizionat comanda ferma veti primi un email in urmatoarele zile in care va informam data livrarii produselor. Va vom contacta telefonic in ziua sosirii comenzii dumneavoastra.

PLATA:
 
Plata se face prin ramburs postal.
Clientii vor plati suma , aceasta suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic, cuprinzand contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxele de expediere. 
In plus, fata de pretul produsului, veti plati: taxa de transport solicitata de Posta Romana, aproximativ 9 RON pentru un mei tai, 10 RON pentru o zamfiruta, 15 RON pentru ambele. Puteti opta pentru primirea personala a produselor, daca locuiti in Bacau.

LIVRAREA PRODUSELOR:
 
Livrarea se va face in termen de 5-10 zile lucratoare de la data comenzii , in functie de cate solicitari sunt in acel moment, , prin Posta Romana.
In momentul sosirii si ridicarii comenzii dumneavoastra veti fi contactat telephonic pentru verificare.

RETUR PRODUSE:

Termenul de returnare al produselor este de 30 de zile.

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (minus cheltuielile de transport) intr-un interval de maxim 30 de zile de la data achizitiei.
Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta, fara urme ale utilizarii, De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.
Termenul de 30 zile începe sa curga de la data primirii produselor*. În cazul exercitarii dreptului de returnare, vom rambursa sumele achitate, in cel mult 30 zile de la data primirii produselor.

Sugestii si Reclamatii:

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului te rog sa ma contactezi în maxim 3 zile de la primirea coletului.
Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa le reparam in asa fel incat sa reducem pagubele la minim.
Deasemenea asteptam sugestiile dumneavoastra la aceleasi date de contact!
Mei tai-urile Casei

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

105 RON + 9 RON (taxe postale) MATERIALE IKEA - 100% bumbac, 100% calitate!
In Bacau livrare personala!