Social Icons

CINE SUNT EU?

Cine sunt eu! O persoana care are nevoie de schimbare ca de aer! Sau cel putin aveam! Parca m-am mai linistit!
Sunt o femeie implinita, am un sot minunat si un copil perfect! Insa de preocupari, fie ele de orice fel, inca am nevoie!
Dintotdeauna m-au pasionat lucrurile confectionate de mine, intr-un timp (acum 7-8 ani) am cusut 3 goblenuri, un viciu de care "am scapat repede", la nunta mea mi-am facut invitatiile si plicurile de bani, pe la 10 ani mi-am croit si cusut la masina un costumas, Doamne ce vremuri!
Si poezia, poate am sa postez aici poeziile mele! Au trecut ceva ani de cand nu am mai scris una, deh cand toate sunt in normalul firesc....poetul are nevoie de suferinta!

Uau, ar fi multe de spus legat de provocarea noua de a confectiona mei tai-uri si cat de mult inseamna pentru mine ceea ce fac!
De cand sunt mamica, toata viata mea se invarte in jurul puiului meu si toate nevoile lui, fizice si afective au devenit scopul suprem al existentei mele!!!
            Mi-am cumparat (tot recent) o masina de cusut si am inceput sa fac o paturica, un cearceaf, un sac de dormit, un pantalonas si nu in cele din urma un mei tai!
            Am foarte putin timp de cand am descoperit minunatele avantaje ale unui mei tai, insa recuperez repede :).
            Initial mi-am confectionat unul pentru mine si puiul meu, am iesit cu el si am ramas muta in toata splendoarea cuvantului. Am parcurs ceva drum asa, timp in care puiutul meu a dormit ca un ingeras, a gangurit, a zambit tuturor trecatorilor care ne-au admirat!!! A fost un sentiment divin sa-mi stiu puiul atat de fericit ca este atat de aproape de mami lui drag, sa-i simt respiratia, sa fim o singura persoana!!!
            Usor-usor o sa abordez modele si materiale noi, menite sa sporeasca confortul pentru care sunt concepute!
            In cateva cuvinte: mei tai –ul pentru mine inseamna dragoste infinita, protectie, siguranta, confort!!!
            Daca doriti sa va confectionati singure un mei tai , va stau la dispozitie cu orice detaliu! Nu ezitati sa ma "deranjati" la aceleasi date de contact!
            Imi doresc sa vad cat mai multi parinti purtandu-si bebelusii lor!!!
           

Mei tai-urile Casei

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

105 RON + 9 RON (taxe postale) MATERIALE IKEA - 100% bumbac, 100% calitate!
In Bacau livrare personala!