Social Icons

GENTUTE HANDMADE

Gentuta tip postas/ mesager-pentru mami Ionela
Gentuta handmade tip postas,  confectionata din bumbac 100 % (marca IKEA), cu o textura bogata, colorata. Se inchide cu fermoar, este captusita cu bumbac negru si asortata la mei tai-ul nr. 32. Dimensiuni: latime 26 cm , inaltime 20-28 cm,  si inaltimea strapului 65 cm (partea de la umar). 40 RON

  Gentuta tip postas/ mesager - personala ;-)


Gentuta handmade tip postas,  confectionata din bumbac 100 % (marca IKEA), cu o textura bogata, culori vesele. Se inchide cu fermoar, este captusita cu tercot rosu. Dimensiuni: latime 29 cm , inaltime 21-28 cm,  si inaltimea strapului 67 cm (partea de la umar). 40 RON
Geanta multiple intrebuintari :) - personala ;-)
Geanta mare de umar, handmade, confectionata din bumbac 100%, cu o textura bogata, bleumarin cu dungi portocalii si maro si albastre, bretea vatelinizata. Dimensiuni: latime 42 cm, inaltime 35 cm, inaltimea strapului 45 cm. 
 Geanta de plaja - "Let's go!"- personala ;-)
Geanta de plaja handmade, confectionata din bumbac 100%, cu o textura bogata, cu dungi albe si albastre, bretele portocalii. Dimensiuni: latime 38 cm, inaltime 47 cm, inaltimea strapului 35 cm. 

 
         Gentuta handmade tip postas,  confectionata din bumbac 100 % (marca IKEA), cu o textura bogata, maro. Se inchide cu fermoar, este captusita cu tercot portocaliu si este decorata cu trei nasturei. Dimensiuni: latime 26 cm , inaltime 20-28 cm,  si inaltimea strapului 65 cm (partea de la umar).
Gentuta "COLORFUL STRIPES"- instrainata
Gentuta de umar handmade, confectionata din bumbac 100 % (marca IKEA), cu o textura bogata, cu dungi multicolore. Se inchide cu o miniclapeta si un nasturel decorativ. Dimensiuni: latime 36 cm, inaltime 24 cm si inaltimea strapului 28 cm (partea de la umar). In interior este prevazuta cu doua buzunarele.BONUS MEI TAI!!!
Gentuta "LET'S GO!"- personala ;-)
 Gentuta de umar handmade, confectionata din bumbac 100 % (marca IKEA), cu o textura bogata, cu dungi albe si albastre. Se inchide cu o miniclapeta si un nasturel handmade. Dimensiuni: latime 36 cm, inaltime 24 cm si inaltimea strapului 28 cm (partea de la umar). In interior este prevazuta cu doua buzunarele.

2 comentarii:

ayrafilm5 spunea...

faine tare vreau si eu

Mariana Zamfir spunea...

Nu ma specializez pe gentute :D, e un domeniu ...atractiv dar pretentios:P Cu exceptii o sa confectionez cate una, din cand in cand!;-)

Mei tai-urile Casei

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

105 RON + 9 RON (taxe postale) MATERIALE IKEA - 100% bumbac, 100% calitate!
In Bacau livrare personala!