Social Icons

Daruieste pentru un zambet de prichindel !

        Mami Anca, sustinuta de o mana de mamici (Tina, piticidarvoinici, Anca,Mega Bacau), a dat start campaniei umanitare Daruieste pentru un zambet de prichindel !
        Nu maine, poimaine incepe o luna a sarbatorilor, de la 1 decembrie, ziua nationala a Romaniei, sarbatorita cu mare fast si mandrie, petrecere ce continua cu aprinderea beculetelor stradale, puse la punct dupa proiectele unor arhitecti din ce in ce mai indrazneti, si instalarea giganticului brad de Craciun ce ne introduce, deja, intr-o atmosfera de sarbatoare , mai apoi marea sarbatoare religioasa, ziua de Sfantul Nicolae, motiv de mare bucurie pentru cei mici. Mai mult sau mai putin cuminti copiii stiu ca mos Nicolae este bun si ii iarta intotdeauna coplesindu-i de cadouri frumoase in locul nuieluselor (uneori) meritate si promise cu "amenintare" inca de la inceputul anului.
       In seara de Ajun se impodobeste bradul  cu beteala sclipitoare, globulete colorate si alte minunatii ca sa vada Mosul unde sa lase cadourile.A doua zi se despacheteaza darurile si toata lumea-i fericita!!!
       Asa stiti si voi ca stau lucrurile, nu-i asa? Din pacate nu toti au parte de bradut, artificii, cadouri, in Centrul Maternal Bacau sunt 11 mame si 14 prichindei nevinovati (5 copii de 0-1 an, 8 copii de 1-2 ani si un copil de 5 ani ).  Cateva din povestile lor de viata, le puteti afla si de AICI !
       Acesti copilasi nevinovati au mare nevoie de sprijinul nostru! Ei au urgent nevoie de lapte formula Lactovit, scutece nr. 3 (4-9 kg), sampon, periute de dinti, caserole, tacamuri, biscuiti, fructe si dulciuri.
       Copiii isi doresc jucarii si hainute, dar au nevoie si de patuturi, premergatoare, carucioare, masina de spalat, aragaz si orice alt articol pe care nu-l mai folositi dar este functionabil si util. 



Donatiile se pot face in conturile:
- RO49BRDE040SV27930820400 - BRD Bacau - titular cont : Costea Bianca
- RO07BUCU347530522511RO01 - Alpha Bank Bacau - titular cont: Huiban Anca

Donatii PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=VMJCGYDYSRMEG

Pentru donatii si alte informatii le puteti contacta pe fetele inimoase: prin email la anca2004_o@yahoo.com, zabrauteanu_adina@yahoo.com sau la telefon 0744/283 959.







AICI PUTETI SA VEDETI CE AU REUSIT SA FACA FETELE ASTEA MINUNATE! FELICITARI, SUNT MANDRA CA SUNTETI DIN TARA MEA!!!

Niciun comentariu:

Mei tai-urile Casei

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

105 RON + 9 RON (taxe postale) MATERIALE IKEA - 100% bumbac, 100% calitate!
In Bacau livrare personala!