Social Icons

GATA CONCURSUL, UFFF CE GREU EEEE!


Ca sa nu va tin pe jar :P va scutesc de discursuri poetice :D, nu inainte de a va multumi din suflet tuturor mamicilor si prichindeilor ( 43 la numar) participanti, atat pentru participarea la concurs, cat si pentru cuvintele frumoase la adresa noastra si va urez SARBATORI FERICITE alaturi de toti cei dragi, un Mos’ imbelsugat, liniste in suflete, iar anul ce vine sa reusiti sa realizati tot ce va doriti!!!
Din pacate, locul I este castigat doar de un singur prichindel, insa vreau sa va asigur, ca din punctul  meu de vedere, toti sunteti castigatori, mei tai-urile confectionate de mine, sunt realizate cu toata dragostea posibila, cu cea mai mare atentie la calitate, deci totul este realizat doar datorita unei pasiuni ce a dat dependenta :D si asta, in mod deosebit,  datorita cuvintelor frumoase primite tot timpul de la voi!
Cu drag,
Zamfira

LOCUL  I

29.Eduard Andrei Cretu Relenschi

LOCUL  II

20. Ioan Andrei Epure


LOCUL  III8. Maria Stefania Candea


       Felicitari castigatorilor!!! Ramane sa stabilim detaliile unei eventuale comenzi, pe mail.
            Pentru ca locul I a achizitionat deja un mei tai de la noi, ii propunem la alegere, ori o protectie de iarna "Zamfiruta" , ori un ham pentru scaun "ZetSeat" sau de ce nu, un mei tai pe care sa il daruiasca. E alegerea Alexandrei!
             Inca o data SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Mei tai-urile Casei

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

105 RON + 9 RON (taxe postale) MATERIALE IKEA - 100% bumbac, 100% calitate!
In Bacau livrare personala!