Social Icons

Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati


            Daca mai sunt printre voi persoane care inca nu stiu despre acest mare eveniment, acum au ocazia sa afle!
            Un fenomen care ia, pe zi ce trece, amploare si in tara noastra, fapt care ma bucura enorm, nu a lasat sa treaca neobservat acest mare eveniment international. 
AICI gasiti cele mai multe informatii referitoare la modul de organizare si desfasurare a evenimentului, precum si programul detaliat aferent. 
            Surpriza cea mai frumoasa, a fost sa aflu ca mami ILINCA, alaturi de alte mamici devotate, s-au ocupat de organizarea si sarbatorirea acestui eveniment si au avut grija sa se intample si la Iasi, in inima Moldovei!!! Nu pot decat sa felicit initiativa lor, sa le urez mult succes, sunt convinsa ca lor le-a fost mult mai greu decat in alte regiuni ale tarii, unde babywearingul , ca si concept, este mai cunoscut!
            Asa ca, dragi parinti, daca sunteti fericitii care au parte de a locui intr-unul din orasele in care se desfasoara, la scara mare acest eveniment, luati-va orice mijloc de purtare aflat in dotare, si participati cu nadejde  la aceasta sarbatoare! Daca nu dispuneti, mergeti oricum, au loc o serie de concursuri cu premii si puteti deveni, peste noapte, purtatori cu "acte in regula"! :) Chiar si eu am o surpriza pentru cei din Iasi!!!
            Daca nu stiti programul...:

FEEDBACK IASI
            Am asteptat cu nerabdare vesti de la fete, ILINCA, ALINA si MARLENA, plus o mana de fete care au reusit sa faca ceva bun, acolo unde parea foarte greu sa se intample!
           Ca sa nu va plictisesc o sa va las sa vedeti pozicile, ele vorbesc de la sine!!!
           Abia astept sa cunosc familia pe mainile careia a ajuns mei tai-ul de la mine! Sunt tare curioasa sa aflu daca s-au descurcat cu prinsul bretelelor, care la prima vedere par interminabile:)). Din experienta mea, o mamica are in sange parca indemanarea necesara si in maxim un sfert de ora devine experta!;-)
 
FEEDBACK 2 IASI 
            In mod normal ar trebui sa felicit castigatorii, sa le urez cat mai multe drumetii, sa ma bucur ca ii cunosc... Dupa lungi asteptari, am aflat cine a castigat mei tai-ul de la noi, acum avem si poze, insa au ramas doar cu gustul victoriei. Prichindica nu a vrut sa stea in el (pacat, parea sa fie facut pentru ele) si dupa cateva incercari esuate (se poate intampla si asta :( ) si potrivit sintagmei "dar din dar se face rai", mami a hotarat sa il dea mai departe, unei mamici care sa il foloseasca. Deci, povestea continua, acum asteptam pozici de la mami ANDREEA, care se pare ca e la fel de norocoasa!;-) :*

Niciun comentariu:

Mei tai-urile Casei

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

105 RON + 9 RON (taxe postale) MATERIALE IKEA - 100% bumbac, 100% calitate!
In Bacau livrare personala!