Social Icons

Protectie de Iarna pentru portbebe: wrap, sling, mei tai, manduca


ZAMFIRUTA PROTECTOARE

            Cine este “Zamfiruta” si cum a aparut ea? E povestea noastra de zi cu zi, e scutul nostru pentru vreme si vremuri nepotrivite!
            Nu v-am povestit la toti despre casuta noastra noua, despre visul nostru implinit. De trei luni ne-am mutat la o casuta pe pamant :), am fugit de oras, dupa o gura de aer proaspat si am gasit. Suntem extrem de fericiti!
            De o luna comoara noastra merge la gradi (cresa :P) si pentru ca nu am reusit sa ne mai luam o masina, dimineata ne duce tati iar la intoarcere ne descurcam cu tot ce putem mai bun. Avem gara aproape de casa, avem mei tai, avem dragoste la superlativ, dar parca mai lipsea ceva din toata treaba asta. Am prins putine zile friguroase, deh ne-am bucurat de caldura verii cat am putut, de acum trebuie sa ne acomodam cu doamna toamna si sa ne pregatim sufleteste de aparitia gerului si a primului fulg de nea! Cum va spuneam, in vreo doua zile, ne-am speriat putin de frig, mai mult eu gandindu-ma cum sa-mi protejez mai bine puiul de frig. Cu manutele am rezolvat-o repede, mi-am pus mei-ul pe sub geaca, dar picioarele lui, chiar si acoperite cu ciorapei lungi, cred ca simteau din plin frigul, norocul nostru ca mai mult de un sfert de ora, nu aveam contact cu asta. Si uite asa s-a instalat nevoia de a lua masuri degraba si neaparat :D! Am deschis cateva link-uri despre protectii potrivite pentru mijloace de purtare si cum experimentez cu mare drag cate ceva nou, mi-am zis sa incerc! Cel mai mult mi-a placut de Diana, cea mai talentata fata de care am auzit pana acum!!!
Am cautat materia prima necesara:
  • Felpa/ fleece (bumbac+nitelus polyester) gros contra frigului pentru interior;
  • Material impermeabil – “fas cauciucat” cum ii spun comerciantii;
  • Bumbacel pentru agatatori;
  • Elastice, opritori, s.a..
Nu m-am orientat dupa marcile consacrate, dar m-au ajutat sa-mi fac o parere, insa Zamfiruta mea trebuia sa  corespunda unor chestii simple:
  • Sa poata fi atasata extrem de repede (nu 5-6 legaturi :)) ), urca-te in tren da-o jos, coboara din tren pune-o inapoi…;
  • Sa il acopere pe bebe cat mai bine;
  • Sa nu atarne si sa incomodeze;
  • Sa fie atragatoare si placuta pentru orice stil vestimentar.
Si nu va spun, de curand, ma intreba Cori “dar cover-uri nu te-ai gandit sa confectionezi?”. Ce sa mai spun, intrebarea s-a potrivit intocmai cu gandurile mele si dincolo de necesitate a devenit o provocare!       Provocarea e provocare, trebuie raspuns la ea cu cat mai multa diplomatie! 
Sa revenim la voia buna si sa va las sa vedeti pozele, vorba multa saracia omului :D, cu specificatia ca unul dintre fotomodele nu a avut stare si dispozitie pentru o sedinta foto, astfel incat pozele au iesit neclare si nu tocmai conforme cu realitatea!:P Insa am reusit sa o testez azi si ma bucura ca scopul urmarit a fost atins!!!;-)
Am revenit cu  poze facute de tati:) acum, in afara de coloristica :P sunt conforme si corespund in tocmai cu  "cum ne sade" :)).
Astept cu interes parerile si observatiile voastre! Si poate si...ceva comenzi?! :P
Ne pregateam sa intindem rufele!:)

10 comentarii:

ayrafilm5 spunea...

arata tare fain si cred ca le va fi cald lastrumfi in el

Zamfira spunea...

Mersi Ayra, asa e, le este mai bine pe ger si vant strumfilor purtati cu un asemenea accesoriu!

Lenke Csiki spunea...

Arata tare bine! Partea de jos, de la picioruse, poate fi reglat si pe inaltime?

Cat costa un astfel de cover?

Zamfira spunea...

Mersi de apreciere Blueeyes! Inca ma gandesc...asupra pretului :), foarte curand vei afla ;-)!
Partea de jos se regleaza oarecum si pe inaltime, nu in mod special, te referi pentru un bebe mai mic? Lucrez acum la o "zamfiruta, o sa-i fac partea reglabila mai inalta si atunci se va adapta in functie de bebe! Pupici!

Lenke Csiki spunea...

Astept cu nerabdare atat zamfiruta mai reglabila, cat si pretul :) Noi ne gandim serios sa ne cumparam un cover pentru Ergo baby carrierul nostru, momentan prospectam piata...

beyonce spunea...

Vrem si noi unul! Considerati comanda ca si facuta! Dar noi nu locuim in Ro ;(! platim noi taxele postale daca ne puteti face o aproximatie! Se poate cu bleu sau rosu pe interior?Vrem si asa un mei tai ;ne puteti spune cat costa dar in euro va rugam noi mult ca nu avem habar de valoarea monedei romanesti;https://picasaweb.google.com/100948890633624527580/MeiTaiUrileMele#5647376247876348642
Un murmurel Nikky ,o mamica si un tatic va multumesc anticipat

Zamfira spunea...

Uau, Beyonce, ce solicitare! Cam riscant, ca daca nu o sa-ti placa...:P. In euro, depinde de cursul zilei, intre 50-55 euro mei tai+ protectie, fara transport. Nu am trimis in afara, trebuie sa ma interesez!;-) Si daca da, sa iti alegi si puntea a 2 a pentru mei si sa imi trimiti un e-mail complet : comanda, adresa, telefon (pe e-mail!!!). Zamfiruta e ok neagra cu interior grena?) Astept raspuns!!! Pupici!!!

Zamfira spunea...

Revin cu rectificare, nu stiu ce calcul am facut :P cam 45 de euro maxim, fara transport, in functie de cursul valutar! :* Scuze!

beyonce spunea...

RE:ZAMFIRUTA PENTRU MURMURELUL MEU
Ne placeeeee! nici o grija ,ca ne-am uitat noi pe toate partile!O idee fantastica ati avut sincer!!!!! Azi, am fost la plimbarica zilnica dar mult mai lunga,cu labosii nostrii latratori! Doamneeeeeee ce v-am mai pomenit!In wrap infofolit si cu paturica ,prin vant si ploaie maruntica hmmm! ;-( imediat va trimit toate datele pe mail,nu mai pierdem o clipa!:-)

Zamfira spunea...

Beyonce ma bucur ca m-ati pomenit, dar sper sa ma pomeniti in situatii mai bune pentru voi, adica atunci cand o sa fiti echipati corespunzator :). Ti-am trimis toate lamuririle posibile pe e-mail si...ne auzim! Il pup pe "murmurel" care il asteapta pe "zamfirel":)

Mei tai-urile Casei

BINE ATI VENIT IN CASA NOASTRA!

105 RON + 9 RON (taxe postale) MATERIALE IKEA - 100% bumbac, 100% calitate!
In Bacau livrare personala!